Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Αλλαγές άγχος αγωνίες. Πώς να βοηθήσετε το παιδί να τα αντιμετωπίσει

9.76 

Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Το αγόρασαν άλλοι: 4

Τρόποι αποστολής
1) Με speedex
2)Με Γενική Ταχυδρομική
3)Με ELTA Courier
4)Παράδοση από εμάς (μόνο για Θεσσαλονίκη)
Θεσσαλονίκη, Εύοσμος

Τηλέφωνο επικοινωνίας:2311260260

Το βιβλίο έχει κυρίως σχεδιαστεί για χρήση µε παιδιά ηλικίας 7-11 ετών, αλλά οι ιδέες που περιέχει µπορούν εύκολα να προσαρµοστούν για χρήση µε µικρότερα ή µεγαλύτερα παιδιά, καθώς και παιδιά µε µαθησιακές δυσκολίες.

Αποτελεί ένα πολύτιµο εργαλείο στα χέρια δασκάλων, θεραπευτών, κοινωνικών λειτουργών, γονιών και κηδεµόνων, καθώς και όσων θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά να διαχειριστούν τις αλλαγές, το άγχος και τις αγωνίες.

Τα παιδιά που βιώνουν έντονα άγχη ή αγωνίες καθώς και εκείνα που δυσκολεύονται να προσαρµοστούν, όταν συµβαίνουν αλλαγές στη ζωή τους χρειάζονται βοήθεια για να κατανοήσουν και να διαχειριστούν τον συναισθηµατικό τους κόσµο.

Το βιβλίο αυτό προσφέρει χρήσιµες θεωρητικές γνώσεις µαζί µε µια µεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και παιχνιδιών για παιδιά που αντιµετωπίζουν τέτοιες δυσκολίες.

Στόχος του είναι να βοηθήσει στην καλλιέργεια της αυτογνωσίας και της αυτοπεποίθησης των παιδιών.

Στο πρώτο µέρος αναλύονται µε απλό τρόπο οι λειτουργίες των συναισθηµάτων και οι ανθρώπινες αντιδράσεις σε καταστάσεις, ενώ περιγράφεται και ο ρόλος της φαντασίας στη λήψη σωστών αποφάσεων. Το δεύτερο µέρος αποτελείται από οδηγίες για τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων, καθώς και από υλικό που µπορεί να φωτοτυπηθεί και να χρησιµοποιηθεί σε αυτές. Οι δραστηριότητες µπορούν να διεξαχθούν µε µεµονωµένα παιδιά ή µε οµάδες. Στόχος των δραστηριοτήτων είναι να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά, µε τη βοήθεια ενηλίκων, πώς βλέπουν τον εαυτό τους και τους άλλους, πώς αισθάνονται και τι θα ήθελαν να επιτύχουν.

Κριτικές

  Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αλλαγές άγχος αγωνίες. Πώς να βοηθήσετε το παιδί να τα αντιμετωπίσει”

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

  Οι κριτικές μας. Δες όλες τις κριτικές μας

  Κριτικές στο κατάστημά μας

  Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€
  Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
  Συνέχεια Αγορών
  0