Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Παιχνίδια 4m

λογότυπο 4m

 

Η 4m είναι μία από τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες επιστημονικών εκπαιδευτικών παιχνιδιών από το 1993 και ειδικεύεται στην παραγωγή δημιουργικών παιχνιδιών για τα παιδιά που έχουν όρεξη για διασκέδαση, δημιουργία και μάθηση.

Βραβευμένα παιχνίδια

Η 4Μ έχει μία ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών με κατασκευές και έχει πάρει επανειλημμένα πολλαπλά βραβεία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς.

 

Βραβεία 4m toys

Θεωρείται πρωτοπόρος της STEAM με την εισαγωγή των Τεχνών & της Δημιουργικότητας (Arts & Creativity) στα παιχνίδια της και εδώ και 20 χρόνια βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους μέσω της STEAM κάνοντας τη μάθηση παιχνίδι.

 Γιατί να επιλέξετε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της  4Μ

Τα εκπαιδευτικά της παιχνίδια αναζωογονούν την φυσική περιέργεια των παιδιών και τους δίνουν την ευκαιρία να πειραματιστούν πάνω στην αρχαιολογία, τη φυσική και την αστρονομία. Ξεχωρίζουν για την πρωτοπορία και την ποιότητα τους παγκοσμίως. Ο σχεδιασμός τους γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, για αυτό και όλα τα παιχνίδια διαθέτουν οδηγίες στα Ελληνικά.

Τεχνογνωσία

Στην 4Μ υπάρχει ειδικό σχεδιαστικό τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τη δημιουργία πρωτοποριακών παιχνιδιών. Η πολυετής πείρα των συνεργατών της 4Μ στην παραγωγή συναρπαστικών παιχνιδιών, εξασφαλίζει τη μοναδικότητα και την υπεροχή των προϊόντων της.

Ασφάλεια

Ο πιο σημαντικός παράγοντας στον τρόπο σχεδιασμού των παιχνιδιών της 4Μ είναι η ασφάλεια. Το κάθε παιχνίδι ελέγχεται από εργαστήριο και αφού περάσει με επιτυχία όλους τους απαραίτητους ελέγχους, τότε μπορεί να κυκλοφορήσει στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλα τα παιχνίδια της 4Μ προσαρμόζονται στις απαιτήσεις ασφάλειας των παιχνιδιών και συμβαδίζουν με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ελληνικές Οδηγίες Χρήσης

Η διευκόλυνση του παιδιού για να παίξει και να πειραματιστεί ακίνδυνα, είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο σχεδιασμό των παιχνιδιών της 4M. Η δημιουργικότητα δεν πρέπει να περιορίζεται από τη γλώσσα, γι’ αυτό όλα τα παιχνίδια που χρειάζονται οδηγίες χρήσεως, τις περιέχουν στα Ελληνικά.

Έτσι, το παιδί καθοδηγείται βήμα προς βήμα στην κατασκευή του παιχνιδιού του ή στην εκτέλεση ενός πειράματος, με αποτέλεσμα τη σίγουρη επιτυχία.  Οι λεπτομερείς οδηγίες ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των προϊόντων της 4Μ.

Στα παιχνίδια που το κουτί τους είναι στην Αγγλική γλώσσα, οι  οδηγίες βρίσκονται μέσα στο κουτί, τυπωμένες σε χαρτί. Στα παιχνίδια που διαθέτουν Ελληνικό περιτύλιγμα, οι οδηγίες είναι τυπωμένες πάνω στο εσωτερικό μέρος του περιτυλίγματος.

Μεγάλη Ποικιλία

Η γκάμα παιχνιδιών της 4Μ ανανεώνεται κάθε χρόνο, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο μία μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών ικανή να καλύψει όλα τα ενδιαφέροντα που μπορεί να έχει ένα παιδί.

Προσεγμένες Συσκευασίες

Οι συσκευασίες της 4Μ δημιουργούνται με γνώμονα να αντικατοπτρίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, μέσα και έξω. Ο τρόπος σχεδίασης των συσκευασιών της 4Μ, με φωτεινά χρώματα, τις κάνει άμεσα ελκυστικές στα παιδιά, αλλά και στους γονείς μέσω των εικόνων που αιχμαλωτίζουν το μάτι και της ευδιάκριτης περιγραφής των προϊόντων.

 Σεβασμός στις συνθήκες των Ηνωμένων Εθνών

Η εταιρεία 4Μ σεβόμενη απόλυτα τις συνθήκες των Ηνωμένων Εθνών περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των ζώων, δεν πραγματοποιεί πειράματα σε ζώα και δεν απασχολεί σε κανένα στάδιο της δημιουργικής και παραγωγικής διαδικασίας των προϊόντων της παιδιά.

Αποτελούν εργαλείο μάθησης σε σχολεία

Η 4Μ διαθέτει  μια ποικιλία από εκπαιδευτικά παιχνίδια, κατάλληλα για εκπαιδευτικούς, οργανωτές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σχολεία και εκπαιδευτικά κέντρα.

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια  της 4M  καλύπτουν επιστημονικές αρχές που αντιστοιχούν στη διδακτέα ύλη του σχολείου και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία στο σχολείο, ως μέθοδος αυτομάθησης ή για επίδειξη στα εργαστήρια.

Σε όλον τον κόσμο, οι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται όλο και πιο πολύ να εντάξουν τα εκπαιδευτικά παιχνίδια στην εκπαιδευτική  διαδικασία μάθησης. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι, όταν παίζουν παιχνίδια, τα παιδιά επιδίδονται σταθερά σε δραστηριότητες μάθησης, οι οποίες είναι πολύ πιο περίπλοκες και προκλητικές από το μεγαλύτερο μέρος των κανονικών σχολικών εργασιών τους.

Καλλιεργούν οικολογική συνείδηση

Η 4Μ σχεδιάζει παιχνίδια τα οποία εκτός από το να διασκεδάζουν τα παιδιά, τους μαθαίνουν επίσης και όλα τα σωστά βήματα για να έχουν μια φιλική συμπεριφορά προς το περιβάλλον. Έτσι, αποκτούν οικολογική συνείδηση και μαθαίνουν να προστατεύουν το περιβάλλον και να κάνουν ανακύκλωση.

Για αυτό,  η 4Μ έχει δημιουργήσει τη σειρά Οικολογική Επιστήμη “Green Science”  που εκπαιδεύει τα παιδιά να έχουν οικολογική συμπεριφορά και να μαθαίνουν παίζοντας και διασκεδάζοντας για τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, όπως ανεμογεννήτριες, ηλιακά οχήματα, οικολογικές μπαταρίες κ.ά.

Αντικείμενα τα οποία χαρακτηρίζονται ως σκουπίδια γίνονται κομμάτια του παιχνιδιού και έτσι τα παιδιά μαθαίνουν και ενθαρρύνονται να ανακυκλώνουν καθημερινά απόβλητα δημιουργώντας απίθανες κατασκευές.

Είναι πολυβραβευμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια κατασκευών της 4Μ έχουν λάβει επανειλημμένως πολλαπλά βραβεία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς. Σε διάφορες χώρες, πολλές οργανώσεις γονέων, εκπαιδευτικών, αλλά και ανεξάρτητοι φορείς κατασκευαστών παιχνιδιών έχουν επιλέξει τα προϊόντα της 4Μ ως κάποια από τα καλύτερα στον κόσμο για το είδος τους.

 Βραβευμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια με κατασκευές 4Μ

Η σειρά Οικολογική επιστήμη Green Science της 4Μ έχει επιλεχθεί για τις καινοτόμες ιδέες της, για την ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής συνείδησης στον σχεδιασμό των παιχνιδιών και για την καλλιέργεια της κοινωνικής υπευθυνότητας του παιδιού μέσα από το παιχνίδι κερδίζοντας κορυφαία βραβεία, διεθνώς αναγνωρισμένα.

Κορυφαίο βραβείο σχεδιασμού RED DOT το 2015

Η σειρά Οικολογική Επιστήμη της 4Μ κέρδισε το διεθνές βραβείο Red Dot Award for Product Design Award το 2015 στη Γερμανία ανάμεσα από 56 χώρες και συνολικά 4.928 συμμετοχές. Πρόκειται για ένα από τα πιο φημισμένα βραβεία σχεδιασμού παιχνιδιών στον κόσμο που αποτελεί σφραγίδα ποιότητας.

Η 4Μ κατάφερε να ξεχωρίσει αποσπώντας τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής για την «ασυναγώνιστη ικανότητα στην ανάπτυξη», αλλά και την εφευρετικότητα, τη λειτουργικότητα και τον οικολογικό χαρακτήρα των παιχνιδιών.

Τα βραβευμένα προϊόντα εκτέθηκαν  για τέσσερις εβδομάδες στην ειδική έκθεση “Design on Stage” και στη συνέχεια έγιναν μόνιμο έκθεμα στο καταξιωμένο Μουσείο Red Dot Design.

Διεθνές βραβείο σχεδιασμού GOLD A’ DESIGN AWARD το 2016

Στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία, τα εκπαιδευτικά παιχνίδια κατασκευών της 4Μ κατάφεραν να διακριθούν για τον οικολογικό τους χαρακτήρα και τον φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό τους. Κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα διεθνώς, στην κατηγορία Toy, Games and Hobby Products Design,   η σειρά Οικολογική Επιστήμη της 4Μ κατόρθωσε για ακόμη μία φορά να αναγνωριστεί για τον εξαιρετικό σχεδιασμό των προϊόντων της σε διεθνές επίπεδο.

Διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο σχεδιασμού iF DESIGN AWARD το 2018

Το βραβείο δόθηκε από τη Διεθνή Κοινότητα Σχεδιασμού, ένα ανεξάρτητο και υψηλού κύρους ινστιτούτο σχεδιασμού που ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1954. Η 4Μ κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε περισσότερες από 54 χώρες και πάνω από 6.400 συμμετοχές.

Εκτός από το Red Dot Award της Γερμανίας, το GOLD A’ DESIGN AWARD, το IDEA Design Award των ΗΠΑ και το iF Design που θεωρούνται τα Oscars στον τομέα του σχεδιασμού, η σειρά Οικολογική Επιστήμη της 4Μ από το ξεκίνημά της το 2007 έχει συλλέξει και άλλα σπουδαία διεθνή βραβεία συμπεριλαμβανομένων των  China Good Design, DFA Design for Asia Awards και το Hong Kong Awards for Industries.

Πρωτοπόρος στην εισαγωγή της STEAM στα παιχνίδια

To STEAM είναι ακρωνύμιο από τα αρχικά των λέξεων Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics. Είναι ένας απαραίτητος τομέας της σύγχρονης εκπαιδευτικής ανάπτυξης και εισάγει στοιχεία της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, της Τέχνης και των Μαθηματικών στα παιχνίδια με πρωταρχικό στόχο την εκπαίδευση.

Η 4Μ δικαίως συγκαταλέγεται ως μία από τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες παιχνιδιών, καθώς ήταν από τους πρώτους που εισήγαγε τις αρχές της STEAM στα παιχνίδια της, προτού αναγνωριστεί ακόμα η STEAM ως απαραίτητο στοιχείο των σύγχρονων εκπαιδευτικών προϊόντων.

Με την πρωτοποριακή της δράση και την καινοτομία των εκπαιδευτικών της παιχνιδιών, η 4Μ συνεχίζει να αναπτύσσει νέα προϊόντα STEAM και νέους τρόπους παιχνιδιού που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των παιδιών.

Βραβείο καλύτερου παιχνιδιού  S.T.E.M. το 2017

 

Η 4Μ απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Νέου Παιχνιδιού στην κατηγορία S.T.E.M. για το Τρένο Μαγνητικής Αιώρησης στην έκθεση παιχνιδιών που διεξήχθη στο Λονδίνο το 2017.

Το Τρένο Μαγνητικής Αιώρησης αποτελεί νέα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά της 4Μ Οικολογική Επιστήμη και πρόκειται για ένα μοντέλο των σύγχρονων ταχύτατων τρένων, το οποίο επιδεικνύει την αποτελεσματική δύναμη του μαγνητισμού μαθαίνοντας τα παιδιά για νέες μορφές πράσινης ενέργειας.

Η 4Μ κατορθώνει να δημιουργεί παιχνίδια που είναι ελκυστικά τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά, ακολουθώντας υψηλά πρότυπα ασφαλείας και έχοντας πάντα ως γνώμονα τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αλλά και τη διασκέδαση που πρέπει να προσφέρουν τα παιχνίδια.

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια κατασκευών της 4Μ ξεχωρίζουν από κάθε άλλο στην κατηγορία τους και αποτελούν την πρώτη επιλογή στο είδος τους.

Ανακαλύψτε τα!

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0