Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

4M

Η 4m είναι μία από τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες επιστημονικών εκπαιδευτικών παιχνιδιών από το 1993 και ειδικεύεται στην παραγωγή δημιουργικών παιχνιδιών για τα παιδιά που έχουν όρεξη για διασκέδαση, δημιουργία και μάθηση.

Βραβευμένα παιχνίδια

Η 4Μ έχει μία ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών με κατασκευές και έχει πάρει επανειλημμένα πολλαπλά βραβεία σε παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Θεωρείται πρωτοπόρος της STEAM με την εισαγωγή των Τεχνών & της Δημιουργικότητας (Arts & Creativity) στα παιχνίδια της και εδώ και 20 χρόνια βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους μέσω της STEAM κάνοντας τη μάθηση παιχνίδι.

Η 4Μ διαθέτει μια ποικιλία από εκπαιδευτικά παιχνίδια, κατάλληλα για εκπαιδευτικούς, οργανωτές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σχολεία και εκπαιδευτικά κέντρα.

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της 4M καλύπτουν επιστημονικές αρχές που αντιστοιχούν στη διδακτέα ύλη του σχολείου και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία στο σχολείο, ως μέθοδος αυτομάθησης ή για επίδειξη στα εργαστήρια.

Η σειρά Οικολογική επιστήμη Green Science της 4Μ έχει επιλεχθεί για τις καινοτόμες ιδέες της, για την ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής συνείδησης στον σχεδιασμό των παιχνιδιών και για την καλλιέργεια της κοινωνικής υπευθυνότητας του παιδιού μέσα από το παιχνίδι κερδίζοντας κορυφαία βραβεία, διεθνώς αναγνωρισμένα.

Ανακαλύψτε τα!

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0