Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Αρχική » Brands » Παιχνίδια Akros » Προγραφικές κάρτες αφής με αγγλικά γράμματα & σημεία στίξης, 3-6 ετών

Προγραφικές κάρτες αφής με αγγλικά γράμματα & σημεία στίξης, 3-6 ετών

Εξάσκηση λεπτής κινητικότητας
Εκμάθηση προγραφής
Γνωριμία με την αγγλική αλφάβητο
Βασισμένο στη μέθοδο Μοντεσσόρι

30.67 

Άμεση παραλαβή/Παράδοση

Περιγραφή

Προγραφικές κάρτες αφής με αγγλικά γράμματα & σημεία στίξης . Βασίζεται στη μέθοδο Μοντεσσόρι με τη χρήση των αισθήσεων και της αφής.

Η εκμάθηση της γραφής και της ανάγνωσης ξεκινάει επίσημα σε ηλικία 5 ετών, αλλά είναι σημαντικό τα παιδιά να εξοικειωθούν με τα γράμματα νωρίτερα. Αυτό το παιχνίδι επιτρέπει μια απαραίτητη πρώτη προσέγγιση ώστε τα μικρότερα παιδιά να μπορούν να
ξεχωρίσουν τα φωνήεντα από τα σύμφωνα, καθώς και τα πεζά από τα κεφαλαία γράμματα.

Αν και προορίζεται για παιδιά 3 έως 6 ετών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερα παιδιά με ειδικές ανάγκες για να μάθουν τα γράμματα στα αγγλικά και τα σημεία στίξης με μια πολυαισθητηριακή προσέγγιση διδασκαλίας (με πολλές αισθήσεις ταυτόχρονα).

Η ανάγλυφη επιφάνεια ευνοεί την κίνηση που πρέπει να κάνει το χέρι για τη σύνταξη κάθε γράμματος ή συμβόλου. Τα έντονα χρώματα και η μεγάλη αντίθεση μεταξύ των συμβόλων και του φόντου των καρτελών βοηθούν τα παιδιά με προβλήματα όρασης να αναγνωρίσουν τη μορφή κάθε γράμματος. Επιπλέον, η εγκοπή στις καρτέλες βοηθά τη σωστή τοποθέτησή τους και επιτρέπει στα παιδιά να παίζουν με αυτονομία. Εμπνευσμένο από τη μέθοδο διδασκαλίας Montessori.

Περιλαμβάνει:

 • 35 καρτέλες αφής για προγραφικές ασκήσεις από παχύ χαρτόνι εξαιρετικής ποιότητας, ιδιαίτερα ανθεκτικό, αποτελούμενες από γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου και σημεία στίξης με ανάγλυφη επιφάνεια. Στη μία πλευρά εμφανίζεται το γράμμα με πεζά και στην άλλη με κεφαλαία. Τα φωνήεντα και τα σύμφωνα διακρίνονται με διαφορετικό χρώμα.
 • Περιλαμβάνει τα γράμματα oe, ç, ll και ñ.Η επιφάνειά τους είναι ανάγλυφη και τυπωμένη και στις δύο πλευρές. Όλες οι καρτέλες φέρουν εγκοπή στο κάτω μέρος που δείχνει τη σωστή θέση της καρτέλας.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι

 • Βάζουμε όλες τις καρτέλες στο τραπέζι και αφήνουμε το παιδί να επιλέξει αυτή που τραβάει την προσοχή του.
 • Ενθαρρύνουμε το παιδί να αναγνωρίσει την ανάγλυφη επιφάνεια κάθε κάρτας με την αφή και να τη διατρέξει με το δάχτυλό του. Του υπενθυμίζουμε ότι το γράμμα είναι σωστά τοποθετημένο όταν η εγκοπή είναι προς τα κάτω.
 • Ανάλογα με την ηλικία και τις γνώσεις του, μπορούμε να συνοδεύσουμε την εξερεύνησή του εξηγώντας του ποιος είναι ο ήχος του γράμματος που εξετάζει αυτή τη στιγμή και να το ενθαρρύνουμε να τον επαναλάβει. Με τον τρόπο αυτό, ενσωματώνει πληροφορίες από διάφορες αισθήσεις ταυτόχρονα: όραση, αφή και ακοή

Εκπαιδευτικά οφέλη

 • εκμάθηση προγραφής
 • εξάσκηση λεπτής κινητικότητας
 • διέγερση αισθήσεων και αφής
 • προσοχή και συγκέντρωση
 • Ανάπτυξη του συντονισμού μεταξύ χεριού και ματιού
 • Σταδιακή εξάσκηση στον εντοπισμό και τη διαφοροποίηση των φωνηέντων, των σύμφωνων, των κεφαλαίων, των πεζών και των σημείων στίξης.
 • Ανάπτυξη της ικανότητας προσοχής, παρατήρησης, διάκρισης, ομαδοποίησης και κατηγοριοποίησης.

Μάθε περισσότερα για τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της ισπανικής εταιρείας AKROS.

Κριτικές

  Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Προγραφικές κάρτες αφής με αγγλικά γράμματα & σημεία στίξης, 3-6 ετών”

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

  Η παραγγελία σας
  Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
  Συνεχίστε την περιήγηση
  0