Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Αρχική » Brands » Djeco

Παιχνίδια Djeco

παιχνίδια djeco

H εταιρεία Djeco είναι μία οικογενειακή επιχείρηση στη Γαλλία που δημιουργεί ποιοτικά και ξεχωριστά εκπαιδευτικά παιχνίδια από το 1954. Πλέον τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της Djeco έχουν μεταφραστεί σε πάρα πολλές γλώσσες για τα παιδιά όλου του κόσμου και κυκλοφορούν σε πάνω από 60 χώρες!

Πωλούνται μέχρι και στο Λούβρο της Γαλλίας, το μουσείο Tate στην Αγγλία, στο Moma στην Αμερική και σε άλλα στη Γερμανία, τη Δανία και αλλού…

Παιχνίδια Djeco – Η ιστορία

Η Véronique Michel-Dalès το 1954 ξεκίνησε μία μικρή επιχείρηση σε μία εποχή που λίγες γυναίκες έκαναν κάτι τέτοιο. Επινόησε εκπαιδευτικά παιχνίδια που ήταν ελκυστικά, έξυπνα και διασκεδαστικά ταυτόχρονα. Είχαν τεράστια επιτυχία και έτσι κέρδισε 4 Oscar παιχνιδιών τη δεκαετία του ’60.

Το όνομα της εταιρείας είναι από το gecko που στα ελληνικά σημαίνει μικρή σαύρα.

Το 1989 αναλαμβάνει την εταιρεία ο γιος της. Αρχικά γύρισε τον κόσμο από άκρη σε άκρη ψάχνοντας και εισάγοντας παιχνίδια που δεν υπήρχαν ακόμη στη Γαλλία. Ονειρευόταν παιχνίδια που δεν υπήρχαν στην αγορά και το μόνο που έλειπε ήταν να τα δημιουργήσει!

Έτσι, το 1997 προικισμένος με καλλιτεχνικές δεξιότητες επινόησε μία συλλογή εκπαιδευτικών παιχνιδιών, ξύλινα και χάρτινα παζλ, ξύλινα παιχνίδια και έπειτα επιτραπέζια και παιχνίδια με κάρτες.

Το 2007 τα είδη χειροτεχνίας και κατασκευών έδωσαν άλλη διάσταση στον τρόπο που τα παιδιά περνούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους. Το 2011 έφτιαξε τις αμίμητες φιγούρες γνωστές ως ‘Arty Toys’. Και από τότε ολοένα και περισσότερες συλλογές κατασκευών έκαναν συνεχώς την εμφάνισή τους, άριστα σχεδιασμένες προωθώντας τη ζωγραφική, τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες για παιδιά. Μεγάλη καινοτομία για τη Γαλλία τότε.

Γιατί να επιλέξεις τα εκπαιδευτικά παιχνίδια της Djeco;

 

Ασφάλεια και ποιότητα

Όλα τα παιχνίδια περνούν από αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια, την ποιότητα και την αντοχή τους στο χρόνο και είναι σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα φέροντας και την ειδική σήμανση CE.

Πολύχρωμα και ελκυστικά σχέδια

Η εταιρεία Djeco συνεργάζεται με εξειδικευμένους γραφίστες και εικονογράφους, συζητά και ανταλλάζει απόψεις και έτσι δημιουργούνται αυτά τα πολύχρωμα και ευχάριστα παιχνίδια για τα παιδιά.

Παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για μικρά χεράκια

Μπορεί η ποιότητα και η αισθητική να είναι πολύ σημαντικά, αλλά το κυριότερο είναι ότι τα εκπαιδευτικά παιχνίδια  δημιουργούνται με κύριο στόχο την καλλιέργεια της δημιουργικότητας και της φαντασίας των παιδιών και την ικανοποίηση της φυσικής τους περιέργειας.

Υψηλής ποιότητας υλικά

Προσεγμένες συσκευασίες

 

 «Όπως και τα παιδιά, έτσι και εμείς ονειρευόμαστε παιχνίδια που όλοι μπορούν να απολαύσουν.» – Djeco

 

Ανακάλυψε τα!

Βλέπετε 1–80 απο 86 αποτέλεσματα

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0