Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Αρχική » Brands » LEGO Education

LEGO Education

Για περισσότερα από 40 χρόνια η LEGO Education συνεργάζεται με καθηγητές και ειδικούς εκπαίδευσης, για να παρέχει παιχνιδιάρικες μαθησιακές εμπειρίες που δίνουν ζωή στα πράγματα μέσα στην τάξη και κάνουν τη μάθηση διασκεδαστική και αποδοτική. Έχει ένα ευρύ φάσμα φυσικών και ψηφιακών εκπαιδευτικών πόρων που ενθαρρύνουν τους μαθητές να σκέφτονται δημιουργικά, να σκέφτονται λογικά και να απελευθερώνουν τις δυνατότητές τους για να διαμορφώσουν το μέλλον τους.

Οι λύσεις της  LEGO Education  για τη διδασκαλία και τη βιωματική μάθηση εμπνέουν το ενδιαφέρον για την Επιστήμη, την Τεχνολογία, τη Μηχανική, τις Τέχνες και τα Μαθηματικά (STEAM), στοχεύοντας  στην προσχολική ηλικία, το δημοτικό και το γυμνάσιο/λύκειο. Αυτά βασίζονται στο σύστημα LEGO® για παιχνιδιάρικη μάθηση σε συνδυασμό με υλικό σχετικό με το πρόγραμμα σπουδών, καθώς και σε ψηφιακούς πόρους.

Η επέκταση της γνώσης και η ανάπτυξη ακαδημαϊκών δεξιοτήτων του 21ου αιώνα θα δημιουργήσει ενεργούς, συνεργατικούς, δια βίου μαθητές. Μαζί με τους εκπαιδευτικούς, η LEGO Education στοχεύει να επιτρέψει σε κάθε μαθητή να πετύχει στην εκπαίδευση και να προετοιμαστεί για μελλοντικές προκλήσεις στη ζωή του.

Προβολή όλων των 16 αποτελεσμάτων

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0