Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Αρχική » Brands » Orchard toys

Orchard toys

orchard toys

Τα Orchard Toys  ξεκίνησαν σε ένα τραπέζι κουζίνας φτιάχνοντας τουβλάκια και στένσιλ για ένα τοπικό νηπιαγωγείο και πλέον εδώ και 40 χρόνια εξάγουν τα εκπαιδευτικά παιχνίδια τους σε πάνω από 50 χώρες και αναγνωρίζονται ως Νο1 κορυφαίος κατασκευαστής εκπαιδευτικών παιχνιδιών και παζλ στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και παγκοσμίως.

Κατασκευάζοντας εκπαιδευτικά παιχνίδια και παζλ για πάνω από 40 χρόνια, η Orchard Toys είναι η καλύτερη επιλογή για γονείς που θέλουν ένα παιχνίδι ή παζλ με πραγματική εκπαιδευτική αξία. Και έχουν άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Είναι ένα brand με διαχρονική αξία που έχει περάσει μέσα από γενιές. Πολλοί είχαν τα Orchard Toys ως παιδιά και μετά ως γονείς για τα παιδιά τους και ως παππούδες για τα εγγόνια τους!

Αυτή η αφοσίωση οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και παζλ της Orchard Toys έχουν λεπτομερείς και πολύχρωμες εικόνες, ευχάριστες για τα παιδιά, καθώς και πολλά εκπαιδευτικά οφέλη και υψηλή ποιότητα κατασκευής με αντοχή στο χρόνο

Γιατί να επιλέξεις Orchard Toys;

Σχεδιασμός με προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά στα παιχνίδια και τα παζλ είναι οι λεπτομερείς εικονογραφήσεις και οι πολύχρωμοι χαρακτήρες, που απευθύνονται άμεσα στα παιδιά και τους βοηθούν να απολαμβάνουν τη μάθηση. Όλες οι εικόνες σχεδιάζονται στο   χέρι από την ταλαντούχα ομάδα σχεδιασμού της Orchard Toys με προσοχή στη λεπτομέρεια και πολύ συζήτηση για να καταλήξουν στο σωστό σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι όταν το παιδί σας παίζει ένα παιχνίδι ή συγκεντρώνει ένα παζλ, μπορεί να δει πράγματα που δεν έχει ξαναδεί και να μάθει για τον κόσμο… από αστροναύτες στο διάστημα, έως προϊστορικούς δεινόσαυρους!

Καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η ομάδα ξοδεύει πολύ χρόνο για να δοκιμάσει τις ιδέες του παιχνιδιού στην πράξη με τα παιδιά παρατηρώντας πώς αντιδρούν με φυσικό τρόπο στα παιχνίδια. Αυτό τους βοηθά να ελέγχουν ότι το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί εύκολα και διασκεδαστικά κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Ελέγχουν αν είναι εκπαιδευτικά ωφέλιμο και στοχεύει στη σωστή ηλικιακή ομάδα. Μπορούν να πουν εάν το παιχνίδι έχει επιτυχία κρίνοντας από τα χαρούμενα, χαμογελαστά πρόσωπα!

Ποιότητα και αντοχή στο χρόνο

Όλα σχεδιάζονται με γνώμονα τα παιδιά. Όλα τα χαρτιά και τα κομμάτια ενός παιχνιδιού είναι ανθεκτικά και καθαρίζονται εύκολα, που σημαίνει ότι θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου ενάντια στο συνεχές παιχνίδι, τη φθορά και τα ακατάστατα χέρια! Αυτός ο επιτυχημένος συνδυασμός εκπαιδευτικής αξίας παιχνιδιού και φυσικής αντοχής καθιστά τα προϊόντα της Orchard toys τόσο μακροχρόνια, παρέχοντας στα παιδιά παιχνίδια που θα θέλουν να παίζουν ξανά και ξανά… ακόμα και όταν μεγαλώσουν!

Εκπαιδευτικά οφέλη

Όλα τα παιχνίδια και τα παζλ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την εκπαίδευση, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες νηπιαγωγείων και τα ίδια τα παιδιά για να διασφαλίσουν ότι διατηρούν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στα εκπαιδευτικά οφέλη και την αξία του παιχνιδιού.

Χρησιμοποιούνται από πολλούς παιδαγωγούς σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία και από λογοθεραπευτές.

Με την εγγύηση της ποιότητας και της αντοχής όλα τα παιχνίδια της Orchard Toys δημιουργούνται για να αντέξουν τη φθορά από τα μικρά χεράκια είτε στο σπίτι είτε στο νηπιαγωγείο, τον παιδικό σταθμό και το σχολείο.

Το κάθε παιχνίδι ή παζλ επικεντρώνεται σε μία βασική δεξιότητα μάθησης και συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς στόχους, όπως η εκμάθηση διαφορετικών χρωμάτων ή η καταμέτρηση, ο συντονισμός χεριών-ματιών έως γενικότερες δεξιότητες ζωής, όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα, κοινωνικές δεξιότητες.

Ποιες είναι οι δεξιότητες που μπορεί να καλλιεργήσει ένα παιδί παίζοντας με ένα παιχνίδι ή παζλ της Orchard Toys;

Γλώσσα- Επικοινωνία, συζήτηση, αλληλεπίδραση

Η Orchard Toys κατανοώντας τη σημασία των γλωσσικών δεξιοτήτων έχει δημιουργήσει παιχνίδια και παζλ για να ενθαρρύνει την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και τη συζήτηση, που όλα βοηθούν στην ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων και εμπιστοσύνης. Επιβεβαίωση ότι επιτυγχάνει το στόχο της είναι η χρήση των παιχνιδιών της ως εργαλείο μάθησης από λογοθεραπευτές και παιδαγωγούς.

Γραμματισμός- Ανάγνωση και γραφή

Τα Orchard Toys βοηθούν στην αναγνώριση γραμμάτων και λέξεων. Τα παιδιά μαθαίνουν από νεαρή ηλικία ότι τα σχήματα αντιπροσωπεύουν ένα νόημα και αυτή είναι μια βασική ικανότητα που πρέπει να αποκτήσει το παιδί, όταν μαθαίνει για το γραμματισμό.

Αριθμοί, μέτρημα και πράξεις – αριθμητικές και υπολογιστικές ικανότητες

Προκειμένου να αναπτυχθούν αυτές οι δεξιότητες, τα παιδιά χρειάζονται πολλή πρακτική εξάσκηση και την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσουν σε μια ευρεία ποικιλία καταστάσεων. Τα Orchard Toys προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και παζλ βάσει αριθμών που βοηθούν στην ανάπτυξη και ενίσχυση αυτών των βασικών αριθμητικών σκαλοπατιών. Αυτά ποικίλλουν από την αναγνώριση αριθμών και τις πρώτες δεξιότητες καταμέτρησης έως την πρόσθεση, την αφαίρεση και τον πολλαπλασιασμό των αριθμών.

Αναγνώριση χρωμάτων

Η κατανόηση του χρώματος είναι ένα εργαλείο για την εκμάθηση πολλών δεξιοτήτων σε όλα τα μαθήματα, από τα μαθηματικά και την επιστήμη έως τη γλώσσα και την ανάγνωση. Για παράδειγμα, όταν το παιδί σας μαθαίνει να λέει τις διαφορές και τις ομοιότητες μεταξύ των χρωμάτων, χρησιμοποιεί τις ίδιες δεξιότητες που χρειάζεται για να αναγνωρίσει τις διαφορές μεταξύ γραμμάτων και αριθμών.

Τα παιχνίδια αυτά εισάγουν τρόπους οργάνωσης και κατηγοριοποίησης των χρωμάτων ως μέσων αντιστοίχισης και ταξινόμησης.

Αναγνώριση σχημάτων

Το πρώτο βήμα στην κατανόηση των γραμμάτων είναι η ικανότητα διάκρισης μεταξύ των σχημάτων. Το να παίζουν τα παιδιά με τα στοχευμένα παιχνίδια και παζλ της Orchard Toys  παρέχει τα θεμέλια για την μαθηματική και παιδική ανάπτυξή τους.

Αντιστοίχιση και μνήμη

Η μνήμη είναι η ικανότητα αποθήκευσης και ανάκλησης πληροφοριών και εμπειριών. Η ανάπτυξη μιας καλής μνήμης διασφαλίζει ότι ένα παιδί μπορεί να διατηρήσει τις πληροφορίες που του έχουν δοθεί για να τις εφαρμόσει σε άλλους τομείς της ζωής του.

Παίζοντας παιχνίδια αντιστοίχισης και μνήμης Orchard Toys, τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν ομοιότητες και διαφορές, να ταξινομούν πράγματα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, να θυμούνται ακολουθίες, οδηγίες και αντικείμενα.

Παρατηρητικότητα

Η Orchard Toys παρέχει μια σειρά παιχνιδιών που αναπτύσσουν δεξιότητες παρατηρητικότητας ενθαρρύνοντας τα παιδιά να συγκρίνουν αντικείμενα και να βρίσκουν ομοιότητες, να παρατηρούν διαφορές και να τα ομαδοποιούν, π.χ. ανά μέγεθος, χρώμα ή σχήμα.

Κατανόηση του κόσμου

Τα παιχνίδια Orchard Toys δίνουν στα παιδιά μια γεύση από άγνωστες εμπειρίες, επεκτείνοντας τις γνώσεις τους σε περιβάλλοντα με τα οποία δεν θα είναι εξοικειωμένα. Αυτά ποικίλλουν από το ταξίδι στο φεγγάρι έως τους προϊστορικούς δεινόσαυρους έως τους οικότοπους των ζώων σε όλο τον κόσμο! Τα παιχνίδια αυτά μπορούν, επίσης, να βοηθήσουν στη διδασκαλία των παιδιών για καθημερινές εμπειρίες, όπως να ψωνίζουν, να παίζουν ποδόσφαιρο και να μαγειρεύουν φαγητό.

Συντονισμός χεριού-ματιού

Τα παζλ  προωθούν τον συντονισμό χεριού – ματιού των παιδιών, καθώς απαιτείται να παρατηρούν και να ταιριάζουν συγκεκριμένα κομμάτια παζλ για να αποφασίσουν ποια είναι η σωστή τους θέση.

Προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες

Τα Orchard Toys είναι υπέροχα για να βοηθήσουν τα παιδιά να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν τους κανόνες της ομαδικότητας και της συνεργασίας μαθαίνοντας να περιμένουν τη σειρά τους για να παίξουν.

Παιχνίδι ρόλων- μίμησης

Τα παιχνίδια και τα παζλ της Orchard Toys είναι ιδανικά για παιχνίδια ρόλων, επιτρέποντας στον παίκτη να αναλάβει το ρόλο του σερβιτόρου / σερβιτόρα, του καταστηματάρχη ή του πελάτη και να ενεργήσει με βάση αυτό που έχει δει στην πραγματική ζωή. Η μίμηση αυτής της συμπεριφοράς βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο γύρω τους.

Βραβευμένα παιχνίδια και παζλ

Orchard-Toys-βραβεία

Μερικά από τα αναγνωρισμένα βραβεία της Orchard Toys είναι:

Mother & Baby Gold για το Shopping List

Toy Fair Best New Toy για το Where I Live

Made For Mums Gold για το γιγαντιαίο παζλ σιδηροδρόμων

Orchard Toys Giant Railway Jigsaw

Αυτά είναι βραβεία που περνούν από αυστηρές διαδικασίες δοκιμών από επαγγελματίες που ασχολούνται με μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας, γονείς και παιδιά για να λάβουν τη σφραγίδα έγκρισης!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι γονείς να βλέπουν το παιδί τους να αναπτύσσεται και να μαθαίνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Ενώ παίζουν με τα παζλ και τα παιχνίδια, τα παιδιά δεν θα συνειδητοποιήσουν καν ότι μαθαίνουν… για τη γλώσσα και τον γραμματισμό, τους αριθμούς και τη μέτρηση, την αντιστοίχηση και τη μνήμη, τα σχήματα και τα χρώματα, τη συνεργασία και το δίκαιο παιχνίδι. Και το πιο σημαντικό … θα διασκεδάζουν!

Ανακάλυψε τα!

Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0