Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Αρχική » Brands » Svoora

Svoora

svoora παιχνίδια

Η ελληνική εταιρεία Svoora ξεκίνησε να δημιουργεί εξαιρετικά σχεδιασμένα και υψηλής ποιότητας παιχνίδια το 2015 μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και εξερεύνησης στον κόσμο των παιχνιδιών και έχει ήδη ξεκινήσει την παρουσία της σε 6 χώρες.

 

Το όνομα της το πήρε από το πάθος  των ιδρυτών της για  τις σβούρες και τα περιστρεφόμενα παιχνίδια. Έτσι, η εταιρεία ονομάστηκε Svoora.

«Τα παιχνίδια αντικατοπτρίζουν τον κόσμο γύρω μας. Ας εμπνεύσουμε τις επόμενες γενιές για έναν καλύτερο κόσμο.» – Σάββας Τσιρώνης , ιδρυτής της εταιρείας Svoora

«Παίξε με ασφάλεια, εμπνεύσου, γίνε δημιουργικός, άφησε το παιδί σου, αλλά και το παιδί μέσα σου να παίξει!»  – Θάνος Τσιρώνης

Όραμα της εταιρείας  Svoora είναι να προσφέρει πρωτότυπα και όμορφα σχεδιασμένα ποιοτικά παιχνίδια σε λογικές τιμές.

Πιστή στην αναζήτηση για άριστο σχεδιασμό, δημιουργικές ιδέες και υψηλή ποιότητα, ψάχνει συνεχώς για νέες ιδέες  με τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην εκπαίδευση και το παιχνίδι.

Στόχος της Svoora είναι να δημιουργεί συνεχώς ποιοτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν παίζοντας, να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, να καλλιεργήσουν τη φυσική τους περιέργεια και το πάθος για εξερεύνηση.

Μαθαίνουν, έτσι, να αλληλεπιδρούν με τους γύρω τους αναπτύσσοντας υγιείς δεσμούς και αποκτούν δεξιότητες για όλη τους τη ζωή.

Άλλωστε το παιχνίδι είναι ο καλύτερος τρόπος μάθησης για τα παιδιά! Έτσι, αναπτύσσονται πνευματικά, ψυχολογικά και κοινωνικά.

Κάνοντας το όραμά της πραγματικότητα η εταιρεία Svoora δεν παραμελεί κανέναν παράγοντα. Δημιουργεί παιχνίδια με:

  • ποιότητα
  • εκπαιδευτικά οφέλη
  • πρωτότυπο σχεδιασμό
  • καινοτόμες ιδέες
  • ασφαλή  υλικά με διάρκεια για μια ζωή
  • οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον
  • άριστη σχέση ποιότητας – τιμής
  • και κυρίως εκπαιδευτικά παιχνίδια που ενισχύουν τη σχέση γονιού – παιδιού.

 

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι προσεκτικά επιλεγμένα και όλα τα παιχνίδια περνάνε από αυστηρούς ελέγχους από ανεξάρτητα εργαστήρια συμβαδίζοντας πάντα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και φέροντας το σήμα πιστοποίησης  CE.

Ανακάλυψε και εσύ τα ελληνικά ποιοτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια της Svoora!

Ανακάλυψε τα!

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0