Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Αρχική » Brands » Teifoc τουβλάκια

Teifoc τουβλάκια

Η Teifoc είναι γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει εκπαιδευτικά παιχνίδια κατασκευών με πραγματικά κεραμικά τουβλάκια και τσιμέντο!

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ήδη από την ηλικία των 6 ετών. Το παιδί με τα κεραμικά τουβλάκια οικοδόμησης Teifoc μπορεί να χτίσει τούβλο τούβλο  ό,τι κατασκευή επιθυμεί. Και η χαρά του, όταν καταφέρνει να κάνει κάτι τόσο ρεαλιστικό δεν περιγράφεται!

Ως υλικό για τα τουβλάκια, χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας, ειδικά καθαρισμένος πηλός, που ζυμώνεται και υφίσταται σε επεξεργασία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και τα πραγματικά τούβλα.

Το τσιμέντο που χρησιμοποιείται είναι ένα ειδικό μείγμα, αβλαβές για την υγείαπου φτιάχνεται από λεπτή, καθαρισμένη άμμο και εκχύλισμα αραβοσίτου στο εργοστάσιο ανάμειξης της Teifoc στη Γερμανία. Είναι υδροδιαλυτό και απολύτως ασφαλές για τα παιδιά.

Τα τουβλάκια Teifoc χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά!

Το τσιμέντο διαλύεται εύκολα στο νερό. Έτσι, αν το παιδί βαρεθεί την κατασκευή που έφτιαξε, μπορεί να βυθίσει την κατασκευή του στο νερό και να τη χαλάσει. Τα τουβλάκια μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και πάλι, ξανά από την αρχή για να φτιάξει κάτι άλλο όσες φορές θέλει.

Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνονται  όλα όσα χρειάζονται για τη συγκεκριμένη κατασκευή. Τουβλάκια, τσιμέντο, μυστρί, δοχείο για τη δημιουργία του τσιμέντου και εικονογραφημένες και λεπτομερείς οδηγίες βήμα προς βήμα.

Εκτός από τα κεραμικά τουβλάκια υπάρχουν και σκεπές κτιρίων, πόρτες και παράθυρα. Έτσι, μπορούν να κατασκευαστούν ακόμη πιο αληθοφανή, ολοκληρωμένα και ρεαλιστικά οικοδομικά κτίσματα.

Τα συνιστούν γονείς, δάσκαλοι και μηχανικοί

Τα κεραμικά τουβλάκια κατασκευών της Teifoc εκτός από τα παιδιά και τους γονείς χρησιμοποιούνται επίσης και από δασκάλους σε πολλά σχολεία ή σε εργαστήρια, καθώς και σε γραφεία αρχιτεκτόνων και μηχανικών.

Χτίσε το σπίτι σου, όπως το ονειρεύεσαι

Τα τουβλάκια Teifoc είναι ιδανικά για μελλοντικούς ιδιοκτήτες που θέλουν όχι μόνο να σχεδιάσουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και να το φτιάξουν οι ίδιοι.

Ανακάλυψε τα!

Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0