Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Αρχική » Brands » Viga

Viga toys

viga toys

Η Viga κατασκευάζει ποιοτικά ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες των παιδιών και τα παιχνίδια της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως.

Είναι αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει εδώ και χρόνια και πάντοτε βρίσκει καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες.

Γιατί να επιλέξεις τα ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια Viga;

Εκπαιδευτικά οφέλη

Τα ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια της Viga βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες σε πολλούς τομείς. Καλλιεργούν τη λεπτή κινητικότητα, τη φαντασία, το συντονισμό χεριού-ματιού και ενισχύουν το παιχνίδι ρόλων που είναι πολύ σημαντικά στην προσχολική ηλικία.

Ποικιλία

Μπορεί κανείς να διαλέξει μέσα από μία μεγάλη γκάμα παιχνιδιών ανάλογα με τη δεξιότητα που θέλει να εξασκήσει το παιδί. Έτσι, η Viga κατασκευάζει παιχνίδια προγραφής, λεπτής κινητικότητας, τουβλάκια, παιχνίδια μίμησης, ταξινόμησης, αναγνώρισης σχημάτων και χρωμάτων, παιχνίδια εκμάθησης γραμμάτων και αριθμών, μουσικά παιχνίδια, παζλ…

Σχεδιασμός

viga toys

Είναι σχεδιασμένα με ελκυστικό τρόπο για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών και έτσι να μαθαίνουν ευχάριστα μέσα από το παιχνίδι.

Οικολογικά υλικά

Τα παιχνίδια κατασκευάζονται από ξύλο οξιάς και έχουν πιστοποίηση FSC. Το ξύλο χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην βλάπτεται η δασική έκταση και το περιβάλλον. Όλα τα χρώματα έχουν βάση το νερό και είναι μη τοξικά.

Ασφάλεια

Είναι πιστοποιημένα με 8 πιστοποιητικά για την ασφάλεια του παιδιού, έπειτα από αυστηρούς ελέγχους και συμβαδίζουν με τα πρότυπα ασφαλείας των παιχνιδιών.

Ποιότητα

Η Viga έχει πάρει πιστοποίηση ISO9000 για την ποιότητα των παιχνιδιών της.

Ανακάλυψε τα!

Προβολή όλων των 22 αποτελεσμάτων

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0