Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Αρχική » Brands » Viga » Ξύλινο παζλ με σφηνώματα “Αριθμοί & Σχήματα” – 1,5-5 ετών

Περιγραφή

Ένα ξύλινο παζλ με σφηνώματα που βασίζεται στη μέθοδο Μοντεσσόρι. Παρακινεί το παιδί σε σημαντικές απτές δραστηριότητες που εξάπτουν την περιέργεια, ακονίζουν τις αισθήσεις και προωθούν την αυτόνομη μάθηση. Στην πραγματικότητα,  ο στόχος της είναι να δημιουργήσει παιδιά ώριμα και κοινωνικά με σεβασμό στην ανεξαρτησία και την αυτονομία τους.

Περιλαμβάνει 10 αριθμούς από το 0 έως το και το 9 και 10 γεωμετρικά τρισδιάστατα σχήματα.

Τα κομμάτια του παζλ είναι ξύλινα και αυτοδιορθωτικά. Δηλαδή το παιδί προσπαθώντας να βάλει στην ξύλινη βάση το κάθε κομμάτι, αντιλαμβάνεται μόνο του αν το έχει κάνει σωστά και προσπαθεί ξανά μέχρι να βρει τη λύση χωρίς τη βοήθεια ενήλικα. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής του, όταν τα καταφέρνει μόνο του, δεν περιγράφεται!

Επίσης, μαθαίνει να συντονίζει και τη λειτουργία του χεριού και του ματιού και βελτιώνεται συνεχώς όσο πιο πολύ παίζει με τα ξύλινα σφηνώματα.

Πάνω στην ξύλινη βάση σε κάθε σημείο που σφηνώνει ένας αριθμός ή ένα σχήμα έχει όμορφες και διασκεδαστικές εικόνες, ελκυστικές για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, κάνοντας τη μάθηση παιχνίδι!

Τα υλικά είναι οικολογικά από φυσικό ξύλο και τα χρώματα έχουν βάση το νερό. Είναι μη τοξικά και απολύτως ασφαλή για τα παιδιά.

Ποια είναι τα εκπαιδευτικά οφέλη για το παιδί;

 • μαθαίνει τις τρεις διαστάσεις
 • εξασκεί την αντίληψη του
 • μαθαίνει τους αριθμούς, τα σχήματα και τα χρώματα
 • συντονίζει τη λειτουργία χεριού-ματιού
 • εξασκεί τη λογική σκέψη
 • ενισχύει την αυτοπεποίθησή του

Γιατί να επιλέξεις τα ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια Viga;

Η Viga κατασκευάζει ποιοτικά ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια πάντα με επίκεντρο τις ανάγκες των παιδιών και τα παιχνίδια της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Είναι αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει εδώ και χρόνια και πάντοτε βρίσκει καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες.

Εκπαιδευτικά οφέλη

Τα ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια της Viga βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες σε πολλούς τομείς. Καλλιεργούν τη λεπτή κινητικότητα, τη φαντασία, το συντονισμό χεριού-ματιού και ενισχύουν το παιχνίδι ρόλων που είναι πολύ σημαντικά στην προσχολική ηλικία.

Ποικιλία

Μπορεί κανείς να διαλέξει μέσα από μία μεγάλη γκάμα παιχνιδιών ανάλογα με τη δεξιότητα που θέλει να εξασκήσει το παιδί. Έτσι, η Viga κατασκευάζει παιχνίδια προγραφής, λεπτής κινητικότητας, τουβλάκια, παιχνίδια μίμησης, ταξινόμησης, αναγνώρισης σχημάτων και χρωμάτων, παιχνίδια εκμάθησης γραμμάτων και αριθμών, μουσικά παιχνίδια, παζλ…

Σχεδιασμός

Είναι σχεδιασμένα με ελκυστικό τρόπο για να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών και έτσι να μαθαίνουν ευχάριστα μέσα από το παιχνίδι.

Οικολογικά υλικά

Τα παιχνίδια κατασκευάζονται από ξύλο οξιάς και έχουν πιστοποίηση FSC. Το ξύλο χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην βλάπτεται η δασική έκταση και το περιβάλλον.

Ασφάλεια

Είναι πιστοποιημένα με 8 πιστοποιητικά για την ασφάλεια του παιδιού, έπειτα από αυστηρούς ελέγχους και συμβαδίζουν με τα πρότυπα ασφαλείας των παιχνιδιών.

Ποιότητα

Η Viga έχει πάρει πιστοποίηση ISO9000 για την ποιότητα των παιχνιδιών της.

Μάθε περισσότερα για τα ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια της VIGA.

Κριτικές

  Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ξύλινο παζλ με σφηνώματα “Αριθμοί & Σχήματα” – 1,5-5 ετών”

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

  Η παραγγελία σας
  Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
  Συνεχίστε την περιήγηση
  0