Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Αντισεισμικός Σχεδιασμός Κτιρίων Ο/Σ και Αριθμητικά Παραδείγματα Ανάλυσης & Διαστασιολόγησης σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες-Με παράρτημα κατασκευαστικών διατάξεων

58.00 

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Στο 1o μέρος του βιβλίου (α) επεξηγείται αναλυτικά η «φιλοσοφία» του σύγχρονου αντισεισμικού σχεδιασμού, (β) επισημαίνονται ορισμένα πρακτικά θέματα σχετικά με τη μόρφωση, την προσομοίωση και την ανάλυση κτιριακών κατασκευών, με παράλληλη κριτική θεώρηση σχετικών διατάξεων του Ευρωκώδικα 8, (γ) εκτίθενται διεξοδικά με σχήματα και φωτογραφίες οι βασικές σύγχρονες πρακτικές προσομοίωσης κτιρίων από Ο/Σ, και (δ) παρουσιάζεται η πορεία των υπολογισμών σύμφωνα με τον Ευρωκώδικα 8 υπό μορφή διαγραμμάτων ροής. Στο 2o μέρος του βιβλίου παρατίθενται με κάθε δυνατή λεπτομέρεια ορισμένα αριθμητικά παραδείγματα ανάλυσης κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα και όπλισης χαρακτηριστικών δομικών τους στοιχείων βάσει των Ευρωκωδίκων 8 και 2. Τέλος, στο 3o μέρος του βιβλίου παρατίθενται με συνοπτικό τρόπο οι διατάξεις των Ευρωκωδίκων που αφορούν στις ελάχιστες απαιτήσεις οπλισμού στοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα, καθώς και ορισμένοι βασικοί τεχνικοί όροι (ελληνικοί και αγγλικοί). Το βιβλίο αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο βοήθημα για τον δομοστατικό μελετητή-μηχανικό που καλείται να εφαρμόσει τους Ευρωκώδικες κατά την εκπόνηση αντισεισμικών μελετών κτιρίων από Ο/Σ.

Περιεχόμενα Δες ένα απόσπασμα

Λεπτομέρειες

Σελίδες:592

Διαστάσεις:17×24

Συγγραφέας: Αβραμίδης Ιωάννης, Αθανατοπούλου Ασημίνα, Μορφίδης Κων/νος, Σέξτος Αναστάσιος

Κωδικός:SOF- 978-960-6706-97-4

ISBN: 978-960-6706-97-4

Εκδόσεις: Σοφία

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος0.80 kg
Διαστάσεις17 × 24 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αντισεισμικός Σχεδιασμός Κτιρίων Ο/Σ και Αριθμητικά Παραδείγματα Ανάλυσης & Διαστασιολόγησης σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες-Με παράρτημα κατασκευαστικών διατάξεων”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0