Γιατί επιλέξαμε μόνο εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο e-shop μας
04/08/2020
Γιατί επιλέξαμε μόνο εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο e-shop μας

Το www.e-schooling.gr είναι το e-shop της εκπαίδευσης που μπορεί κάποιος να βρει προϊόντα μόνο εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος είτε είναι γονιός για το παιδί του ή για τον ίδιο είτε είναι παιδαγωγός, δάσκαλος, καθηγητής. Αυτό δεν έχει γίνει καθόλου τυχαία. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα καταλάβετε γιατί επιλέξαμε μόνο εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο e-shop μας και ποιος είναι ο λόγος που από την αρχή μας έχουν αγκαλιάσει οι πελάτες που θέλουν αυτό ακριβώς.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε ποιοτικά εκπαιδευτικά παιχνίδια και βιβλία για μικρούς και μεγάλους, καθώς και σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις του σχολείου.

Ίσως πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δε μπορούν να βρουν στο e-shop μας όλων των ειδών τα παιχνίδια και τα βιβλία. Ακόμα και φίλοι και γνωστοί μας παρότρυναν πολλές φορές να βάλουμε «τα πάντα» στο κατάστημά μας για να υπάρχουν πιο πολλές επιλογές και να μεγαλώσει το εύρος του ενδιαφερόμενου κοινού.

Πώς μπορείς, όμως, να πουλάς κάτι που εσύ ο ίδιος δεν το πιστεύεις;

Αν ρωτήσει κάποιος οποιονδήποτε πωλητή τι είναι αυτό που τον κάνει επιτυχημένο, σίγουρα θα πει ότι ένας πωλητής πουλάει, μόνο όταν πιστεύει σε αυτό το οποίο πουλάει.

Έτσι για αυτό τον λόγο η απάντησή μας ήταν και είναι «όχι».

Για όσους μας γνωρίζετε ήδη από την καινοτόμα πλατφόρμα μας για την αναζήτηση παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ, www.schooling.gr, δε θα σας κάνει καμία εντύπωση η απάντησή μας.

Και αυτό γιατί εδώ και δύο χρόνια λειτουργίας της πλατφόρμας μένουμε πιστοί στις απόψεις, τη φιλοσοφία και τα «πιστεύω» μας.

Για όσους μας μαθαίνετε τώρα, ίσως ήρθε η ώρα να γνωριστούμε…

Γιατί επιλέξαμε μόνο εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο e shop μας

Πιστεύουμε στην τεράστια σημασία που έχει η ανατροφή των παιδιών, γιατί αυτή καθορίζει σημαντικά το μέλλον τους.

Έχοντας δύο μικρά παιδιά και βλέποντας καθημερινά τις ανάγκες τους να αλλάζουν, προσπαθούμε να «διαβάσουμε» τη συμπεριφορά τους και να προσφέρουμε ερεθίσματα που θα τα βοηθήσουν να μάθουν και να εξελιχθούν.

Από την άλλη, προσπαθούμε και εμείς ως γονείς να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο γονεϊκό ρόλο, λειτουργώντας με ενσυναίσθηση και με σεβασμό στην προσωπικότητα των παιδιών.

Βασικότατο ρόλο στην εξέλιξη των παιδιών, εκτός από τις αρχές και τις αξίες που λαμβάνει μέσα στην οικογένεια, παίζει και η εκπαίδευση και μάλιστα η βιωματική, μέσα από το παιχνίδι και τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να εντάξουμε στο e-shop μας μόνο εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Εκπαιδευτικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα παιχνίδια, που τόσο πολύ αγαπούν όλα τα παιδιά.  Αυτά, όμως, που μπορεί να βρει κάποιος στο e-shop μας είναι μόνο εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Τι σημαίνει αυτό; Όλα αποσκοπούν στην εκπαίδευση και στην κατάκτηση κάποιας γνώσης ή δεξιότητας.

Όλα τα εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι επιλεγμένα ένα προς ένα, βραβευμένα και πιστοποιημένα από ειδικούς. Παιχνίδια που αντέχουν στο χρόνο και βοηθούν τα παιδιά να μάθουν μέσα από το παιχνίδι: ξύλινα εκπαιδευτικά παιχνίδια, βασισμένα στη μέθοδο μοντεσσόρι, κατασκευών, τουβλάκια ξύλινα ή κεραμικά, παζλ, εκπαιδευτικά επιτραπέζια και εκπαιδευτικές κάρτες, επιστημονικά , μαγνητικά , οικολογικά.

Επιπλέον, σεβόμενοι ότι κάποια παιδάκια έχουν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και δυσκολεύονται σε κάποια πράγματα, υπάρχει η κατηγοριοποίηση των εκπαιδευτικών παιχνιδιών ανάλογα με τη δεξιότητα. Επομένως, ανάλογα με τον τομέα που δυσκολεύεται το παιδάκι ή ανάλογα με το ποια δεξιότητα θέλετε να κατακτήσει, μπορείτε να επιλέξετε παιχνίδια που εξασκούν τη λεπτή κινητικότητα, μνήμης και παρατηρητικότητας, ταξινόμησης, λογικής, εκμάθησης αριθμών, γραμμάτων, ώρας.

Βιβλία για παιδιά κάθε ηλικίας

Τα οφέλη ενός βιβλίου είναι αμέτρητα. Ένα παιδί που διαβάζει, γίνεται ένας ενήλικας που σκέφτεται.

Τα βιβλία που θα βρείτε στο e-shop μας είναι για παιδιά κάθε ηλικίας και έχουν να τους προσφέρουν πολλά. Με διασκεδαστικό τρόπο και ανάλογα με την ηλικία φυσικά, μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες μπορούν να μάθουν και να περάσουν δημιουργικά και εποικοδομητικά το χρόνο τους.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να βρείτε βιβλία για παιδιά:

Εκπαιδευτικά με διάφορα θέματα, δραστηριοτήτων για εξάσκηση δεξιοτήτων, διαδραστικά, διαπαιδαγώγησης, ψυχολογίας, βασισμένα στη μέθοδο μοντεσσόρι, εκμάθησης αγγλικών για νήπια, ποιήματα για την προσχολική ηλικία, επιστημονικά βιβλία, βιβλία για προετοιμασία του παιδιού για την Α’  δημοτικού, σχολικά βοηθήματα.

Βιβλία για γονείς

Εκτός από την εκπαίδευση, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι αρχές και οι αξίες που θα πάρουν από την ίδια την οικογένεια.

Για αυτό το λόγο στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε βιβλία για γονείς που τους βοηθούν να γίνονται καλύτεροι, να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με το παιδί τους ή να μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Βιβλία για εκπαιδευτικούς

Δε θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε και βιβλία για εκπαιδευτικούς που είναι χρήσιμα τόσο για την προσωπική τους κατάρτιση όσο και βοηθητικά για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Έτσι, οι νηπιαγωγοί μπορούν να βρουν βιβλία με δραστηριότητες για τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο, σχέδια μαθημάτων, βιβλία για το κουκλοθέατρο, βιβλία της Μαρίας Μοντεσσόρι…

Οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων μπορούν να βρουν πρακτικούς οδηγούς για την εκπαιδευτική διαδικασία ή για τον τρόπο που μπορούν να διαχειριστούν κάποιες καταστάσεις μέσα στην τάξη.

Επίσης, οι ειδικοί παιδαγωγοί μπορούν να βρουν βιβλία με οδηγίες και συμβουλές για παιδιά μη τυπικής ανάπτυξης και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Έχοντας, λοιπόν, ως γνώμονα πάντα την εκπαίδευση και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει ένα παιδί είτε είναι οι γονείς είτε οι εκπαιδευτικοί είτε γενικότερα όλα τα ερεθίσματα που λαμβάνει για να χτίσει την προσωπικότητά του και να εξελιχθεί, επιλέξαμε μόνο εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο e-shop μας.

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις του σχολείου.

Το e-shop μας βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Με φιλικούς χαιρετισμούς, Στέλιος και Αγγελική

www.e-schooling.gr Το e-shop της εκπαίδευσης

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι και για άλλα παρόμοια και χρήσιμα θέματα, κάνε εγγραφή στο newsletter μας.

Οι επιλογές σου0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!