Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Ένα καλό βιβλίο πάντα είναι η καλύτερη συντροφιά για όλες τις ηλικίες. Η επαφή με αυτό ήδη από την προσχολική ηλικία είναι πολύ σημαντική και δίνει απίστευτα ερεθίσματα στα νήπια. Τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας είναι αυτά που βοηθούν τα παιδιά να καλλιεργήσουν την κριτική τους ικανότητα, αλλά και ένα σωρό δεξιότητες.

Πώς θα επιλέξετε τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας

Αρχικά, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η εικονογράφηση. Οι ρεαλιστικές εικόνες με τα ευχάριστα χρώματα είναι πάντα ένα πρώτο σημάδι ότι το βιβλίο θα τραβήξει την προσοχή του μικρού παιδιού και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του. Σε δεύτερη φάση, είναι πολύ σημαντικό να δείτε, αν οι εικόνες περνάνε σωστά μηνύματα στα παιδιά και ποια είναι αυτά. Έπειτα, πρέπει να ελέγξετε αν η περιγραφή του βιβλίου ανταποκρίνεται στο σκοπό για τον οποίο θέλετε να το δωρίσετε στο παιδί σας.

Έτσι, μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σας ανάμεσα σε βιβλία κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού σας: εκπαιδευτικά, γνώσεων ή δραστηριοτήτων, παραμύθια, μουσικά βιβλία με ήχους, βιβλία για τη σωστή διαπαιδαγώγηση του παιδιού, βιβλία προετοιμασίας για το δημοτικό.

Ποια είναι τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας

Ένα βιβλίο θεωρείται καλό, όταν πετυχαίνει το στόχο για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Έτσι, λοιπόν, ψάξαμε, διαβάσαμε, ξεφυλλίσαμε και σας προτείνουμε τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν δεξιότητες και να αποκτήσουν γνώσεις μέσα από μία ευχάριστη εικονογράφηση και αμέτρητες ώρες διασκέδασης.

Το σύννεφο που έβαλε τα κλάματα: εκπαιδευτικό βιβλίο γνώσεων για τον κύκλο του νερού για παιδιά 3-5 ετών

το σύννεφο που έβαλε τα κλάματα-ένα από τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας

Ένα βιβλίο γνώσεων για τον κύκλο του νερού. Μία μικρή ιστορία που έπεσε και ξαναέπεσε από το σύννεφο για να γυρίσει και να ξαναγυρίσει, να πει και να ξαναπεί για τις μεγάλες περιπέτειες του κύκλου του νερού.

Βρείτε το εδώ: Το σύννεφο που έβαλε τα κλάματα (Συμπεριλαμβάνεται και video με ξεφύλλισμα!)

 

Μαθαίνω τρόπους καλής συμπεριφοράς: βιβλίο διαπαιδαγώγησης για παιδιά 2-5 ετών

Μαθαίνω τρόπους καλής συμπεριφοράς εξώφυλλο

Έγνοια όλων των γονιών είναι να μάθουν στα παιδιά τους να φέρονται σωστά και ευγενικά στους ανθρώπους γύρω τους, να μη μιλάνε άσχημα, να σέβονται και να εκτιμούν, να είναι ειλικρινείς άνθρωποι και να μάθουν να μοιράζονται. Να μάθουν καλούς τρόπους συμπεριφοράς όχι μόνο απέναντι στους άλλους ανθρώπους, αλλά και στα ζώα και το περιβάλλον.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται σε 80 σελίδες που πραγματικά μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ χρήσιμο εγχειρίδιο για γονείς, αλλά και έναν πιο ενδιαφέρων τρόπο για τα παιδιά να εξοικειωθούν με αυτούς τους κανόνες καλής συμπεριφοράς μέσα από τις εικόνες και τα χρώματα.

Βρείτε το εδώ: Μαθαίνω τρόπους καλής συμπεριφοράς (Συμπεριλαμβάνεται και video με ξεφύλλισμα!)

 

Το άξιο εργοτάξιο: βιβλίο για τη φιλία και τη συνεργασία για παιδιά 3 ετών+

το άξιο εργοτάξιο

Βγαίνει ο ήλιος ψηλά, το εργοτάξιο φωτίζει, τα οχήματα ξυπνούν, να δουν τη μέρα που αρχίζει. Κάθε καινούρια μέρα, μια καινούρια αποστολή. Έτοιμα να τα δώσουν όλα, έτοιμα για δουλειά πολλή!

Βρείτε το εδώ: Το άξιο εργοτάξιο (Συμπεριλαμβάνεται και video με ξεφύλλισμα!)

 

Αγκαλιά με ένα βιβλίο στον παιδικό σταθμό Νο1 : βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά 2,5 ετών+

Αγκαλιά μ' ένα βιβλίο στον παιδικό σταθμό Νο 1 (δραστηριότητες για πολύ μικρά παιδιά)

Από τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας που έχουν γραφτεί από την έμπειρη παιδαγωγό Ρούλα Παπαναστασίου. Αυτό το βιβλίο αποτελεί το ένα από τα τρία βιβλία της παιδαγωγικής σειράς «Αγκαλιά με ένα βιβλίο…» και περιλαμβάνει δραστηριότητες για πολύ μικρά παιδιά στον παιδικό σταθμό. Οι δραστηριότητες είναι δομημένες ανάλογα με τα στάδια ανάπτυξης των παιδιών και μπορούν να τα απασχολήσουν δημιουργικά μια ολόκληρη χρονιά. Τα παιδιά μαθαίνουν να καλλιεργούν τη γλώσσα και αποκτούν βασικές γνώσεις σε σχέση με τα σχήματα, τα χρώματα, τις έννοιες του χώρου και του χρόνου, τους αριθμούς. Παράλληλα, ευαισθητοποιούνται σε θέματα υγείας, προστασίας του περιβάλλοντος, Παγκόσμιες Ημέρες, γιορτές.

Οι προσεκτικά επιλεγμένες δραστηριότητες δίνουν ερεθίσματα για διαθεματικές προσεγγίσεις και προγράμματα ανάπτυξης ή μπορούν να λειτουργήσουν επικουρικά. Οι χρωματιστές εικόνες προδιαθέτουν ευχάριστα τα παιδιά, πλουτίζουν την αισθητική τους και κινητοποιούν τη φαντασία τους. Η μάθηση μετατρέπεται σε παιχνίδι και η γνώση συνδυάζεται με τη χαρά σ’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι χρωμάτων που θα ενθουσιάσει τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους – εκπαιδευτικούς ή γονείς – που θα δουλέψουν μαζί τους.

Βρείτε το εδώ: Αγκαλιά με ένα βιβλίο στον παιδικό σταθμό Νο1

 

365 δραστηριότητες για παιδιά Νο 1 και Νο2: βιβλία δραστηριοτήτων για παιδιά 2 ετών+

365 δραστηριότητες για παιδια νο1

365 δραστηριότητες για να περάσει το παιδί σου διασκεδαστικά τον ελεύθερο χρόνο του! Το περιμένουν 240 σελίδες γεμάτες δραστηριότητες με μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια παρατηρητικότητας, μνήμης, συσχετισμού, λέξεων και αριθμητικής μέχρι καλλιτεχνικές δημιουργίες για να μπορεί να ζωγραφίσει και να χρωματίσει σχήματα και εικόνες!

Βρείτε τα εδώ:   365 δραστηριότητες για παιδιά Νο1 ,   365 δραστηριότητες για παιδιά Νο2 (Συμπεριλαμβάνεται και video με ξεφύλλισμα!)

 

My First Montessori book for English: εκπαιδευτικό βιβλίο για εκμάθηση αγγλικών βασισμένη στη μέθοδο Μοντεσσόρι για παιδιά 3-6 ετών

My first montessori book for english-Τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας

Ένα από τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας! To My first Montessori book for English περιλαμβάνει πάνω από 50 δραστηριότητες οι οποίες απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών και είναι κατάλληλα σχεδιασμένες, ώστε να μαθαίνουν τα παιδιά με παιγνιώδη τρόπο το βασικό λεξιλόγιο της αγγλικής γλώσσας.
Περιέχει:
– 20 σελίδες με εικόνες (με θέματα όπως «Το σώμα και το πρόσωπο», «Η οικογένεια», «Το σπίτι», «Επαγγέλματα» κ.ά.)
– 180 κάρτες λεξιλογίου για κόψιμο (θεματικά ταξινομημένες σε αντιστοιχία με τις θεματικές σελίδες εικόνων)
– Παιχνίδια που ενθαρρύνουν την ενεργοποίηση των παιδιών
– 79 κάρτες γραμμάτων για κόψιμο
– Τραγουδάκια για την εμπέδωση του λεξιλογίου με διασκεδαστικό τρόπο.

Οι κάρτες του λεξιλογίου αξιοποιούνται σε συνδυασμό με τις θεματικές σελίδες εικόνων, ακολουθώντας τη μέθοδο της εκμάθησης σε τρία στάδια: «Listen and touch», «Touch and say», «What is it?».

Βρείτε το εδώ: My first montessori book for English

 

Όλα όσα θες να ξέρεις για το σχολείο, πριν ακόμα πας! : Εκπαιδευτικό βιβλίο για παιδιά 2 ετών+

όλα όσα θες να ξέρεις για το σχολείο πριν ακόμα πας-Τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας

Ο Λέλο, η Καίτη, ο Μπόμπι, η Μάντυ και η Ράνια μόλις άρχισαν το σχολείο! Ακολούθησέ τους και δες τι έχουν να σου πουν. Θα μάθεις τα πάντα για το σχολείο… πριν ακόμη πας!

Βρείτε το εδώ: Όλα όσα θες να ξέρεις για το σχολείο, πριν ακόμα πας!

 

Δεινόσαυρος Γκρρρ: εκπαιδευτικό βιβλίο για παιδιά 3 ετών+

Δεινόσαυρος Γκρρρ! - Τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας

Υπήρχαν δεινόσαυροι αδύναμοι ή δυνατοί, άλλοι ψηλοί και άλλοι κοντοί. Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με όλα τα είδη των δεινοσαύρων, αφού υπήρχαν δεινόσαυροι κακόκεφοι ή χαλαροί, γεμάτοι εξογκώματα ή με αγκαθωτό κορμί. Ο έντονος ρυθμός στην ομοιοκαταληξία του κειμένου θα προκαλέσει κάθε παιδί να συμμετέχει, κάτι που αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στους δεινόσαυρους για τα πολύ μικρά παιδιά.

Βρείτε το εδώ: Δεινόσαυρος Γκρρρ

 

Πού είναι η μπλούζα μου; Διαδραστικό βιβλίο με αναδιπλούμενα μέρη για παιδιά 3 ετών+

Πού είναι η μπλούζα μου;-τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλκίας

Ο Μάνος θέλει να βρει την μπλούζα του. Ψάχνει παντού. Μέσα, έξω, πάνω, κάτω. Στην κουζίνα, στο μπάνιο, γύρω γύρω και τριγύρω. Πού μπορεί να είναι; Ένα πανέμορφο βιβλίο με ανοιγόμενα παράθυρα και διάτρητες σελίδες, μια αξιολάτρευτη ιστορία με αντίστροφη μέτρηση από το δέκα ως το ένα.

Βρείτε το εδώ: Πού είναι η μπλούζα μου;

 

Οδός χαράς-Τι φέρνει ο ταχυδρόμος: διαδραστικό βιβλίο με μυστικές εικόνες για παιδιά 2 ετών+

Οδός Χαράς Τι φέρνει ο ταχυδρόμος;

Αυτό το ηλιόλουστο πρωινό στην οδό Χαράς ο ταχυδρόμος Τιμόθεος Προβοσκίδης έχει πολλά δέματα να παραδώσει! Μπορείς να τον βοηθήσεις; Ένα βιβλίο με κινούμενα μέρη για παιδιά από 2 ετών.

Βρες το εδώ: Οδός χαράς-Τι φέρνει ο ταχυδρόμος;

 

Το Γκρούφαλο-βιβλίο με ήχους: εκπαιδευτικό μουσικό βιβλίο για παιδιά 2 ετών+

Το γκρούφαλο βιβλίο με ήχους

Τι είναι αυτοί οι ήχοι στο σκοτεινό δάσος; Ένα μαγικό, διαδραστικό βιβλίο με ήχους όπου μπορείς ν’ ακούσεις το ποντικάκι να χαχανίζει, το φίδι να συρίζει, την κουκουβάγια να κρώζει και το Γκρούφαλο να γρυλίζει Με 10 καταπληκτικούς ήχους!

Βρείτε το εδώ: Το Γκρούφαλο-βιβλίο με ήχους (Συμπεριλαμβάνεται και video με ξεφύλλισμα!)

 

Δε θα φοβηθώ το σκοτάδι: διαδραστικό βιβλίο για παιδιά 3 ετών+

δε θα φοβηθω το σκοταδι εξώφυλλο

Φοβάσαι το σκοτάδι; Ε, λοιπόν, θα πάψεις να το φοβάσαι μόλις διαβάσεις αυτό το βιβλίο! Είναι μεσάνυχτα κι ο Γιαννάκης ξαφνικά ξυπνάει. Κάτι υπάρχει στο δωμάτιό του… Είναι κάτι τρομακτικό; Ή είναι απλώς τα παιχνίδια του; Βρες το μόνος σου! Το βιβλίο αυτό είναι ένας μοναδικός τρόπος να βοηθήσετε τα παιδιά σας να απαλλαγούν από τον φόβο του σκοταδιού.

Βρείτε το εδώ: Δε θα φοβηθώ το σκοτάδι (Συμπεριλαμβάνεται και video με ξεφύλλισμα!)

 

Η μπάντα του Έλμερ: εκπαιδευτικό βιβλίο με ήχους για παιδιά 3 ετών+

Η μπάντα του Έλμερ παιδικό βιβλίο με ήχους και μουσική

Ελάτε να γνωρίσετε τη μπάντα του Έλμερ! Για να διασκεδάσει τον αγαπημένο του ξάδερφο τον Γουίλλυ που είναι λυπημένος, ο Έλμερ προσκαλεί όλους τους μουσικούς της ζούγκλας σε μια μεγάλη συναυλία. Πάτα το κουμπί, όταν βλέπεις το αντίστοιχο σύμβολο και άκου την ιστορία, όπως ακριβώς συνέβη στη ζούγκλα!

Βρείτε το εδώ: Η μπάντα του Έλμερ

 

Η σειρά “Ο Ρένος”: μουσικά βιβλία με 16 μοναδικές μελωδίες για παιδιά 3 ετών+

Δε θα μπορούσαμε, φυσικά, να μη συμπεριλάβουμε ανάμεσα στα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας τα βιβλία με το Ρένο και τα είδη μουσικής, που έχουν ενθουσιάσει τα παιδιά, γιατί έρχονται σε επαφή με το κάθε είδος μουσικής, το γνωρίζουν, ακούν τους ήχους και απολαμβάνουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Ο Ρένος και η ροκ

ο ρένος και η ρόκ - Τα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας

Ο Ρένος λατρεύει τη ροκ! Παίρνει την κιθάρα του και πάει στο Λονδίνο, την πόλη της ροκ. Θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό του να ηχογραφήσει τον πρώτο του δίσκο;

Βρείτε το εδώ: Ο Ρένος και η ροκ

 

Ο Ρένος και η τζαζ

ο ρενος και η τζαζ

Η Νέα Ορλεάνη είναι η πόλη της τζαζ. Ο Ρένος βγάζει το σαξόφωνό του κι ετοιμάζεται να γνωρίσει καινούριους φίλους!

Βρείτε το εδώ: Ο Ρένος και η τζαζ

 

Ο Ρένος στην όπερα

ο ρένος στην όπερα

Ο Ρένος και η Φαίη επισκέπτονται την Όπερα του Παρισιού. Γρήγορα χάνονται μέσα σ’ ένα κτίριο μαγικό. Ευκαιρία να διασχίσουν τους διαδρόμους και ν’ ακούσουν υπέροχη μουσική!

Βρείτε το εδώ: Ο Ρένος στην όπερα

 

Ο Ρένος και η ντίσκο

ο ρένος και η ντίσκο-εξώφυλλο

Ο Ρένος συμμετέχει σ’ έναν διαγωνισμό χορού στη Νέα Υόρκη. Οι συναρπαστικοί ρυθμοί και οι εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα δεν μπορούν παρά να προκαλέσουν «πυρετό το σαββατόβραδο»! Με το βιβλίο ο Ρένος και η ντίσκο θα ανακαλύψεις τους συναρπαστικούς ρυθμούς της ντίσκο.

Βρείτε το εδώ: Ο Ρένος και η ντίσκο

 

Ο Ρένος και η μπάντα

ο ρένος και η μπάντα εξώφυλλο βιβλίου

Ο Ρένος πηγαίνει βόλτα στο τσίρκο. Τι ωραίες μελωδίες! Οι μουσικοί κάνουν πρόβα για τη σημερινή παράσταση! Άκουσε τη φλογέρα, το κλαρινέτο, την τρομπέτα, το τρομπόνι, την τούμπα, το κόρνο, το μπάντζο, το σαξόφωνο, την γκρανκάσα, το τύμπανο, τα κύμβαλα και… άλλους 4 ήχους-έκπληξη!

Βρείτε το εδώ: Ο Ρένος και η μπάντα

 

Ο Ρένος και ο Μότσαρτ

Ο ρενος και ο μοτσαρτ

Ο Ρένος λατρεύει τη μουσική του Μότσαρτ! Κι έτσι, παρέα με τον φίλο του, ακούνε τους μουσικούς που παίζουν σ’ όλη την πόλη. Γιατί σήμερα γιορτάζουν την ημέρα της μουσικής στο Παρίσι!

Βρείτε το εδώ: Ο Ρένος και ο Μότσαρτ

 

Επιλέξτε ανάμεσα στα καλύτερα παιδικά βιβλία προσχολικής ηλικίας και δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να πάρει ερεθίσματα και αναπτύξει δεξιότητες, που είναι τόσο σημαντικές σε αυτή την τρυφερή ηλικία.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να δείτε:

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0