Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Αρχική » Brands » Brain Box

Brainbox

brain box

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας της εταιρείας Brain Box είναι αναγνωρισμένα με περισσότερους από 40 διαφορετικούς τίτλους, οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει σε 57 χώρες και έχουν εκδοθεί σε 26 γλώσσες.

Τα παιχνίδια BrainBox έγιναν ευρέως γνωστά για τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα τους και για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της παρατηρητικότητας και των μνημονικών ικανοτήτων των παιδιών, δίνοντάς τους έτσι ένα προβάδισμα σε αυτό τον σημαντικό τομέα της ανάπτυξής τους και χρησιμοποιούνται σε πολλά σχολεία ως εργαλείο μάθησης, ειδικά για παιδιά με δυσλεξία και διάσπαση προσοχής.

Όραμά του ιδρυτή ήταν να διατηρήσει τη βάση του να μαθαίνεις παίζοντας… Παίζουμε μαζί – Μαθαίνουμε μαζί!

Η ιστορία της Brain Box

 

Το 1991 ο Gary Wyatt, ο ιδρυτής της εταιρείας Green Board Game, εφηύρε και κατασκεύασε πολλά επιτυχημένα παιχνίδια, τα οποία λάνσαρε στην αγορά με μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκαν από πολλά παιδιά ανά τον κόσμο.

Μετά από 16 χρόνια ανάπτυξης μιας ευρείας γκάμας επιτυχημένων παιχνιδιών, η Green Board Game ξεκίνησε ένα νέο παιχνίδι: το BrainBox «Κόσμος», το οποίο συνέβαλε στη δημιουργία του πλέον αναγνωρισμένου ΒrainBox.

brainbox κόσμος

Το BrainBox  δημιουργήθηκε, όταν ο Gary μάταια αναζήτησε στην αγορά κάποια παιχνίδια παρατηρητικότητας. Γεννήθηκε η συγκεκριμένη ιδέα, όταν παρατήρησε ότι κάποια παιδιά δε μπορούσαν να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό παίζοντας ένα παραδοσιακό παιχνίδι της Αγγλίας. Έτσι, πήρε την πρωτοβουλία να κατασκευάσει ο ίδιος ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας , το οποίο να βοηθάει στην εξάσκηση της μνήμης και παράλληλα να αποτελεί τρόπο μάθησης, αλλά και διασκέδασης. Από τότε, έγιναν ευρέως γνωστά.

Σύμφωνα με τον Gary, ένα παιχνίδι πρέπει να είναι γρήγορο, εύκολο να το παίξει κανείς και να μπορεί να προσαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, με σκοπό να φέρνει κοντά μικρούς και μεγάλους. Πέρα από το ότι τα παιχνίδια θα προσέφεραν διασκέδαση και μάθηση, ο Gary ήθελε να σιγουρευτεί ότι θα υπήρχε ένα παιχνίδι Green Board για όλους, το οποίο να είναι ποιοτικό, να παίζεται ξανά και ξανά και να είναι ικανό να αντέξει στην πάροδο του χρόνου περνώντας από γενιά σε γενιά!

Γιατί να επιλέξεις τα εκπαιδευτικά παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας Brain Box;

Εργαλείο μάθησης στα σχολεία

Είναι το κατάλληλο εργαλείο για παιδιά με διάσπαση προσοχής και δυσλεξία. Χρησιμοποιούνται από πολλούς εκπαιδευτικούς φορείς, όπως σχολεία και φροντιστήρια, καθώς και από κέντρα δυσλεξίας για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών.

Οικολογικά παιχνίδια

O ιδρυτής της Brain Box είχε οικολογικές και ηθικές φιλοδοξίες και έτσι από την αρχή όλα τα παιχνίδια έγιναν όσο πιο «οικολογικά» ήταν δυνατόν. Μέχρι και σήμερα, όλα τα παιχνίδια φτιάχνονται από το λιγότερο 70% ανακυκλωμένα υλικά και είναι όλα ανακυκλώσιμα.

Φιλανθρωπικοί σύνδεσμοι

Η εταιρεία Brain Box υποστηρίζει τη δουλειά εξαίρετων φιλανθρωπικών οργανισμών.

Ανακάλυψε και εσύ τα εκπαιδευτικά παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας της Brain Box!

Προβολή όλων των 14 αποτελεσμάτων

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0