Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

τρόποι αποστολής e-schooling.gr

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με:

  • Speedex
  • ΕΛΤΑ courier
  • Γενική Ταχυδρομική

και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε. Η επιλογή της courier είναι καθαρά δική σας ανάλογα με το ποια σας εξυπηρετεί καλύτερα ή βρίσκεται πιο κοντά στο χώρο σας.

Το www.e-schooling.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση από τις courier λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Για παραγγελίες μόνο από Θεσσαλονίκη υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης από την ομάδα του e-schooling.gr . Επικοινωνούμε μαζί σας και σας παραδίδουμε την παραγγελία σας την ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί εσάς.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,50 ευρώ με την εταιρεία Speedex, 3,50 ευρώ με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier και 3.50 ευρώ με τη Γενική Ταχυδρομική για όλη την Ελλάδα. Το κόστος της υπηρεσίας παράδοσης από εμάς μόνο για Θεσσαλονίκη είναι 3,5 ευρώ

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Για παραγγελίες άνω των 49.99€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Ανακεφαλαιώνοντας:

Αν κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή on line πληρωμή θα επιβαρυνθείτε με 3,50 ευρώ έξοδα αποστολής της παραγγελίας.

Αν επιλέξετε να πληρώσετε στον διανομέα της courier την ώρα που θα παραλάβετε το δέμα σας, θα επιβαρυνθείτε επιπλέον και τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 2,00 ευρώ.

Αν επιλέξετε την παραλαβή από το κατάστημά μας, τότε δε χρεώνεστε ούτε έξοδα αποστολής ούτε αντικαταβολή, παρά μόνο το κόστος της παραγγελίας σας.
Διεύθυνση καταστήματος: Θάλειας & Μελενίκου, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, 56224. Παρακάτω δείτε και πού ακριβώς βρίσκεται το κατάστημα μας

Για παραγγελίες άνω των 49.99€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0