Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

τρόποι αποστολής e-schooling.gr

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με:

  • Speedex
  • ΕΛΤΑ courier

και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε.

Το www.e-schooling.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,50 ευρώ με την εταιρεία Speedex και 3,50 ευρώ με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier για όλη την Ελλάδα.

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Για παραγγελίες άνω των 49.99€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Ανακεφαλαιώνοντας:

Αν κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή on line πληρωμή θα επιβαρυνθείτε με 3,50 ευρώ έξοδα αποστολής της παραγγελίας.

Αν επιλέξετε να πληρώσετε στον διανομέα της courier την ώρα που θα παραλάβετε το δέμα σας, θα επιβαρυνθείτε επιπλέον και τα έξοδα αντικαταβολής που είναι 2,00 ευρώ.

Αν επιλέξετε την παραλαβή από το κατάστημά μας, τότε δε χρεώνεστε ούτε έξοδα αποστολής ούτε αντικαταβολή, παρά μόνο το κόστος της παραγγελίας σας.
Διεύθυνση καταστήματος: Ολυμπιάδος 57, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη, 56224. Παρακάτω δείτε και πού ακριβώς βρίσκεται το κατάστημα μας

Για παραγγελίες άνω των 49.99€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0