Επικοινωνία: 2311 260 260

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99€

Ο λογαριασμός μου
e-schooling.gr logo

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49,99 €

Αρχική » Brands » Ravensburger

Ravensburger

ravensburger thumb

Η Ravensburger είναι ένας διεθνής όμιλος με μακρά παράδοση και σταθερές αξίες. Το σήμα της εταιρείας είναι το μπλε τρίγωνο, το οποίο σημαίνει διασκέδαση, εκπαίδευση και συντροφικότητα. Εναι μια από τις κορυφαίες μάρκες για παζλ, παιχνίδια και προϊόντα δραστηριότητων στην Ευρώπη, καθώς και για βιβλία για παιδιά και νέους στη γερμανόφωνη περιοχή.

Παιχνίδια με το μπλε τρίγωνο πωλούνται παγκοσμίως!

Χωρίς αμφιβολία, η ιστορία της Ravensburger χαρακτηρίζεται από τις αρχές του ιδρυτή της, Otto Maier. Εμπνευσμένος από την εξέλιξη των εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων κατά τη διάρκεια της εποχής του, το 1883 ίδρυσε έναν εκδοτικό οίκο στην πόλη Ravensburg της Γερμανίας.

Στόχος του ήταν να συνδυάσει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση. Το σύνθημά του ήταν: learning by doing, μαθαίνω βιωματικά.

Τα standard του για την ποιότητα: τίποτα άλλο από το καλύτερο!

Η αρχική γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει φακέλους παρουσίασης για τεχνίτες, εκπαιδευτικά και οικογενειακά παιχνίδια, βιβλία οδηγιών και παιδικές ιστορίες. Μετά το 1900 εικονογραφημένα βιβλία, παιχνίδια δραστηριοτήτων και οδηγίες για την κατασκευή μοντέλων και ερασιτεχνικής τέχνης προστίθενται στη γκάμα προϊόντων.  Μέχρι το 1925, το έτος θανάτου του Otto Maier, έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 1.000 προϊόντα.

Το 1884 το παιχνίδι αρχίζει!

Καλή ποιότητα, εξαιρετικός σχεδιασμός, επίκαιρα θέματα – έτσι πρέπει να είναι τα παιχνίδια του Otto Maier. Το “A Trip Around the World” είναι το όνομα του πρώτου παιχνιδιού, που πήρε το όνομά του από το μπεστ σέλερ του Ιουλίου Βερν “Around the World in 80 Days”.

journey around the world - ravensburger

Σύμφωνα με τη δέσμευση του ιδρυτή να προσφέρει στην ποιότητα«τίποτα άλλο από το καλύτερο», το περίτεχνα εξοπλισμένο παιχνίδι διαθέτει πλαστικοποιημένο ταμπλό, βαμμένες φιγούρες κασσίτερου και κουτί υψηλής ποιότητας. Η υψηλή δέσμευση για περιεχόμενο και το σωστό σχεδιασμό ισχύει για κάθε παιχνίδι που εισάγει από το 1884 και μετά.

Μετά το θάνατο του ιδρυτή, αναλαμβάνουν οι 3 γιοι του Otto, Karl and Eugen Maier. Νέο στυλ με απλές μορφές. Η εμφάνιση των προϊόντων αλλάζει με τη δεύτερη γενιά.

Η τρίτη γενιά της εταιρείας Ravensburger συνεχίζεται από τον εγγονό του ιδρυτή, Otto Julius Maier  και τον ξάδερφό του, Dorothee Hess-Maier. Νέες ιδέες μπαίνουν στα προϊόντα της εταιρείας και το 1964 ξεκινούν τα παζλ.

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και τα παζλ της Ravensburger  αποκτούν μεγάλη αναγνώριση και χρησιμοποιούνται πάρα πολύ στα προσχολικά εκπαιδευτικά προγράμμα.

Το 1974 το χαρακτηριστικό μπλε τρίγωνο έχει πλέον εδραιωθεί ως επίσημο λογότυπο της Ravensburger μετά από πάρα πολλές αλλαγές στη μορφή του από το 1883.

ravensburger logos

Έχει κερδίσει πάρα πολλά βραβεία μέχρι σήμερα και τα παζλ της Ravensburger πωλούνται παγκοσμίως.

Ανακάλυψέ τα και εσύ!

Προβολή όλων των 27 αποτελεσμάτων

Η παραγγελία σας
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι
Συνεχίστε την περιήγηση
0